Choď na obsah Choď na menu

Sunny Bay hotel *** - Pomorie

14. 3. 2013

sb2.jpg

Hotel Sunny Bay sa nachádza v centrálnej časti mestečka Pomorie tzv. Staré Pomorie. Výhodou hotela je výborná poloha – od pláže ho delí len úzka cesta, zároveň máte po ruke naozaj všetko – reštaurácie, ktoré lemujú celú severnú pláž, za rohom sa nachádzajú veľké potraviny a pri nich úžasná cukráreň s neskutočným výberom tortičiek, zákuskov, pudingov s pekným posedením na terase a detským ihriskom. Do centra na pešiu zónu sa dostanete asi za 10 min a hlavnú autobusovú stanicu so spojením do Burgasu, Nesebaru a Slnečného pobrežia máte na skok od hotela. Po meste premáva každú pol hodinu MHD, ktorá vás zavezie až do Novej časti Pomoria. Čo sa týka pláži, tak tie vás iste nesklamú, pretože je ich pri hoteli neúrekom. Ak hľadáte niečo kľudnejšie, tak sa prechádzkou asi za 20 min dostanete k maličkým plážam, na ktorých budete leňošiť len vy a dve čajky. K povestnej čiernej pláži sa dostanete peši asi za 45 min, alebo sa môžete zviesť malými mikrobusmi, ktoré premávajú každé ráno z námestia priamo k pláži a večer vás zoberú späť do centra.

pomorie2.jpgCentrum mestečka Pomorie je naozaj rozkošné – malý kostolík, množstvo stánkov so suvenírmi, kolotoče, reštaurácie, bary a romantický prístav obkolesený lavičkami a zeleňou. Celé Pomorie dýcha romantikou, kľudom a pohodou. Mladí ľudia sa môžu vyblázniť v diskotéke Nemo – Messalina, alebo v novšom komplexe Atrium priamo na pláži. Ceny v Pomorí sú priaznivé a potešia nejedného slovenského turistu.

 

sb1.jpegHotel Sunny Bay disponuje na prízemí malou recepciu s veľmi príjemných personálom, ktorý rozumie i základom slovenčiny. Wifi pripojenie je na recepcii zadarmo. Vedľa recepcie sa nachádza reštaurácia, v ktorej sa podávajú raňajky formou švédskych stolov, ale je otvorená po celý deň a môžete si zakúpiť aj obed a večeru. Menu je preložené i do slovenčiny resp. do češtiny, tak ako menu vo väčšine reštaurácií v Pomorí.

 

sbt.jpgV hoteli sa nachádza 54 dvojlôžkových izieb s možnosťou jednej/dvoch prísteliek a 6 apartmánov. Izby nie sú veľmi veľké a preto odporúčame hotel pre rodiny s jedným dieťaťom resp. je si potrebné rezervovať dve izby, ak máte dve odrastené deti. V hoteli sa nachádza výťah a polovica izieb má výhľad na more za príplatok (je potrebná rezervácia vopred). Izby sú zariadené moderným nábytkom, disponujú televíziou, telefónom a kúpeľnou so sprchovým kútom a WC.

 

Na pláži pri hoteli je možné si zaplatiť plážový set (r. 2012 lehátko 3 €/deň, slnečník 3 €/deň) a prenajať vodný skúter, vodné bicykle, banán a iné atrakcie.

Hotel je dobrou voľbou pre každého kto nemá prehnané nároky a chce si užiť dovolenku priamo pri pláži.

 

sb6.jpg

 

Výhľad z balkóna

 

sb4.jpg

Hotelová reštaurácia

 

 

sb3.jpeg

Recepcia a vstupná hala

 

 

sb5.jpg

Jedna z izieb

 

 

pomorie1.jpg

Severná pláž

 

 

pomorie.jpg

Letecký pohľad na mestečko Pomorie

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.